A hercegnő és a hét törpe (Szinkronizált)
Animáció, családi, kaland, vígjáték

Red Shoes and the Seven Dwarfs
2021

Szereplők Chloë Grace Moretz, Sam Claflin, Gina Gershon, Jim Rash, Kari Wahlgren, Patrick Warburton, Nolan North, Ava Kolker
Rendező Sung-ho Hong
Premier 2021. július 29.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 32 perc

Egy mesés szigeten hét félelmet nem ismerő herceg megmenti a mesebeli hercegnőt a sárkány karmai közül. De amikor meglátják a hercegnő zöld arcát, azt hiszik, hogy boszorkány, ezért ellene fordulnak. Hogy móresre tanítsa őket, a hercegnő törpökké változtatja a hősöket, az átkot pedig csak egy gyönyörű nő csókja törheti meg.
Egy évvel később a Fehér Király királyságában a gonosz Regina királynő átveszi a hatalmat, miután feleségül ment a királyhoz, aki embereivel együtt rejtélyes körülmények között eltűnt a nász után. Regina egy mágikus almafa segítségével egy olyan pár cipő megalkotásán fáradozik, mely szépséget és örök fiatalságot biztosítana a számára, azonban minden egyes nap kudarcot vall. Hófehérke, a Fehér király pufók lánya visszatér a kastélyba, hogy kiderítse apja eltűnésének okát. Mikor rábukkan a vadonatúj pár cipőre, felhúzza őket, melyet követően mesebeli szépségű hercegnővé változik. Regina rátámad Hófehérkére, mit sem sejtve arról, hogy a lány a király lánya. A varázsfa elpusztul, hősnőnknek azonban sikerül elmenekülie, és apja utolsó üzenetét követve elindul, hogy felkutassa a hét herceget.
Miután Hófehérke és a törpök útjai keresztezik egymást, közös történetük során rádöbbennek arra, mit is jelent az igazi szépség.
A Vertigo Media forgalmazásában a mozikba kerülő, a klasszikus Grimm-tündérmesék által inspirált humoros animációs film hamarosan a mozikban.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.