Tisztelt Nézőink!
 
A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.
 
Együttműködésüket köszönjük!
Van Gogh az örökkévalóság kapujában (Feliratos)
Dráma, életrajz

At Eternity's Gate
2018

Szereplők Mads Mikkelsen, Willem Dafoe, Oscar Isaac, Louis Garrel, Mathieu Amalric, Vincent Pérez, Niels Arestrup
Rendező Julian Schnabel
Premier 2020. október 1.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 51 perc

A világhírű holland festőgéniusz, Vincent van Gogh munkásságára hatalmas hatást gyakoroltak a művész franciaországi évei. Auvers-sur-Oirse és Arles művészetének, közegének és általánosságban vett világának befolyása mind-mind megjelenik van Gogh műveiben. A Van Gogh az örökkévalóság kapujában című életrajzi film bepillantást enged a művész hétköznapjaiba, a személyes küzdelmeibe, és az is kiderül, mi áll zsenialitásának hátterében.

Az Oscar-díjra jelölt Julian Schnabel filmjében, mely a Cirko Film forgalmazásában érkezik a hazai mozikba olyan világsztárokat láthatunk, mint Mads Mikkelsen, Oscar Isaac és Willem Dafoe, akit emlékezetes alakításáért 2019-ben a legjobb férfi színész díjára jelölt az Amerikai Filmakadémia. (hp)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma, Kedd
Jávor Filmklub
Holnap, Szerda
Ruttkai Filmklub
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.