Kedves Nézőink!
A hatályos kormányrendelet értelmében a mozit érvényes védettségi igazolvány és a hozzá regisztrált fényképes személyazonosságot igazoló okmány bemutatásával, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják.
Megértésüket köszönjük!
Szörnyella (Szinkronizált)
Vígjáték, krimi

Cruella
2021

Szereplők Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong, Emily Beecham, Paul Walter Hauser, Haruka Abe, Joel Fry, Kayvan Novak
Rendező Craig Gillespie
Premier 2021. június 10.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 14 perc

Az 1970-es évek Londonjában járunk, amikor a fiatal Estellát ide-oda sodorja az élet. A lány merész ruhaterveivel próbál magának hírnevet szerezni a divatszakmában, kreativitása és elhivatottsága azonban úgy tűnik, nem elég. Rövidesen megismerkedik két tolvajjal, akiknek bejön a lány csínytevésre hajlamos jelleme, így közösen próbálnak meg boldogulni London utcáin. Estella divathoz való érzéke pedig hamarosan felkelti a divatvilág élő legendája, Hellman bárónő figyelmét is. Ebben a szakmában azonban csak egy "uralkodónak" van hely. Munkakapcsolatuk hamar elmérgesedik, ami fokozatosan előhozza Estella gonosz oldalát.
A kultikus 101 kiskutya főgonosza, Szörnyella egy vadonatúj élőszereplős produkcióban tér vissza, hogy megismerhessük múltját és igazi arcát. A film főszerepeiben két Oscar-díjas tehetség, Emma Stone és Emma Thompson látható.
(csd)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma, Hétfő
Holnap, Kedd
június 16., Szerda
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.