Tisztelt Nézőink!

A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő, stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.

Megértésüket köszönjük!

Space Jam - Új kezdet (Szinkronizált)
Animáció, családi, kaland, sci-fi, sport, vígjáték, fantasztikus

Space Jam: A New Legacy
2021

Szereplők Don Cheadle, Zendaya, Rob Paulsen, LeBron James, Jim Cummings, Sonequa Martin-Green, Gabriel Iglesias, Eric Bauza
Rendező Malcolm D. Lee
Premier 2021. július 15.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 55 perc

Tapsi Hapsi és a Bolondos Dallamok karaktereinek segítségével az NBA szupersztárjának, LeBron Jamesnek meg kell mentenie eltűnt fiát, Bronnyt (Wright). Elképesztő kalandja keresztülvezeti őt a Warner Bros. filmjein, de ha sikerrel akar járni, szembe kell néznie Al-G-vel (Cheadle), és egy kosárlabda-mérkőzésen le kell győznie a gonosztevő csapatát az egész világ színe előtt.
Az 1996-os Michael Jordan főszereplésével készült Space Jam folytatásában LeBron James veszi át a stafétát a legendás sportolótól a CGI-t és az élőszereplős karaktereket egyaránt felvonultató filmben.
Malcolm D. Lee (Esti iskola) a Warner Bros. égisze alatt készülő vígjátéka, mely felvonultatja a Bolondos Dallamok világszerte népszerű karaktereit Don Cheadle, LeBron James, Sonequa Martin-Green és Derrick Gilbert főszereplésével az Intercom forgalmazásában érkezik a magyarországi mozikba.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.