Scooby (Szinkronizált)
Animáció, családi, kaland, misztikus, vígjáték

Scoob! (amerikai-kanadai animációs családi misztikus kaland-horror-vígjáték)
2020

Szereplők Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Zac Efron, Christina Hendricks, Henry Winkler, Jason Isaacs, Gina Rodriguez, Ken Jeong
Rendező Tony Cervone
Premier 2020. július 23.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 33 perc

Scoobyt senkinek sem kell bemutatni. Légy kicsi vagy nagy, az ő neve és ikonikus figurája biztos nem kerülte el a Te figyelmedet sem. De azt tudod, miként ismerkedett meg Bozont és Scooby, az akkor még gyámoltalan és félénk dán dog? Hogyan váltak barátaikkal együtt minden idők egyik legeredetibb és legnépszerűbb, természetfeletti bűnügyekkel foglalkozó csapatává?

A Hanna-Barbera mozis univerzumának első felvonásából minden kérdésre választ kapsz, miközben hőseink felveszik a harcot a gonosszal, akinél rettenetesebbet még nem hordott hátán a Föld, Sanda Sólyommal. De vajon képesek lesznek megállítani a kutyapokalipszist?

Scooby-Doo és barátai, Fred, Diána és Bozont több mint ötven éve hódítják már meg generációk sokaságát, 2020-ban pedig ezúttal egy egészestés animációs film keretein belül bizonyíthatják ismét, hogy Scooby ideje még korántsem járt le. Sőt, minden, amit eddig láthattunk, csak a kezdet volt!

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.