Tisztelt Nézőink!
 
A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.
 
Együttműködésüket köszönjük!
Óriásláb - Családi bevetés (Szinkronizált)
Animáció, családi

Bigfoot Family
2020

Szereplők Kylian Trouillard, Alexis Victor, Marie Chevalot, Frederic Souterelle, Sébastien Desjours, Pierre Tessier
Rendező Jeremy Degruson
Premier 2020. október 1.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 29 perc

Mióta visszatért a városba, Óriásláb valóságos médiasztár lett, fia, Adam legnagyobb bánatára, aki csak békés családi életről álmodozott. A fiú, akinek a vállára nehezedik apja nagyságának súlya különleges helyen talál megnyugvást. Eközben környezetvédelmi aktivisták figyelmzeteik Óriáslábot, hogy Alaszka élővilágát veszélyzeteti egy felelőtlen olajvállalat. Hősünk azonnal felkerekedik, néhány nappal később azonban a világot sokkolja Óriásláb eltűnésének híre. Adam túllendülve a nezhetelésén anyjával, Shellyvel a messzi észak felé veszi az irányt, hogy ráleljen édesapjára. Szerencsére segítségük is akad Taper, a félelmet nem ismerő mosómedve és Wilbur, az ügyetlen medve személyében.
A 2017-es, hazánkban is nagy sikerrel vetített animációs film, az Óriásláb fia folytatásában visszatérnek az első rész bátor hősei, hogy egy még nagyobb kaland során bizonyítsák rátermettségüket.
A Ben Stassen és Jeremy Degruson rendezésében készült film 2020. októberében a Freeman Film forgalmazásában a magyarországi mozikban. (hp)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

október 26., Hétfő
október 27., Kedd
október 28., Szerda
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.