Tisztelt Nézőink!
 
A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.
 
Együttműködésüket köszönjük!
Nagypapa hadművelet (Szinkronizált)
Családi, dráma, vígjáték

The War with Grandpa
2020

Szereplők Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken, Jane Seymour, Laura Marano, Cheech Marin, Oakes Fegley, Rob Riggle
Rendező Tim Hill
Premier 2020. szeptember 17.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 34 perc

Bár Ed nem rajong az ötletért, végül mégis belemegy, hogy beköltözzön lánya otthonába, az érkezésével azonban kitúrja a szobájából fiúunokáját, Petert. A srác azonban nem adja könnyen magát, és bár most a padláson kell berendezkednie, elhatározza, hogy kerül, amibe kerül, de tesz róla, hogy visszakapja a saját kis zugát. Csakhogy Edet sem kell félteni, aki nem rest felvenni a kesztyűt. Ezzel megkezdődik a harc a szobáért a tapasztalt vén róka, és az ifjú unoka között.

Robert Kimmel Smith sikerkönyvéből Tim Hill rendezett egészestés mozifilmet olyan sztárokkal a főszerepekben, mint Robert De Niro, Uma Thurman, Christopher Walken és Jane Seymour.

A Nagypapa hadművelet 2020. szeptemberében a Big Bang Media forgalmazásában a hazai mozikban. (hp)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma, Kedd
Holnap, Szerda
október 22., Csütörtök
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.