Tisztelt Nézőink!
 
A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.
 
Együttműködésüket köszönjük!
Inkább lennék özvegy (Feliratos)
Dráma, romantikus

Hope Gap
2019

Szereplők Bill Nighy, Annette Bening, Aiysha Hart, Josh O\'Connor, Ryan McKen, Sally Rogers, Nicholas Burns, Derren Litten
Rendező William Nicholson
Premier 2020. szeptember 3.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 40 perc

Edward és Grace hosszú évtizedek óta házasságban él. A pár egy nap meglátogatja egyetlen gyermeküket, Jamie-t, azonban az életük egyik pillanatról a másikra a feje tetejére áll, mikor Edward közli, hogy el szeretne válni. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a szenvedélyes indulatoknak semmi sem szabhat gátat...
Az inkább lennék özvegy című, sötét humorú brit vígjáték főszerepeiben két színészóriást, Bill Nighy-t és Anette Beninget láthatjuk.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.