Így vagy tökéletes (Magyar) (Filmklub!)
Dráma, vígjáték

Így vagy tökéletes
2021

Szereplők Fekete Ernő, Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs, Gáspár Tibor
Rendező Varsics Péter
Premier 2021. augusztus 19.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 45 perc

Az írók mind elviselhetetlenek lennének? Ezt azért túlzás lenne állítani, mindenesetre András (Fekete Ernő) nem tartozik a kivételek közé. A férfi kreatív igazgatóként dolgozik egy médiaügynökségnél, de a lelkesedése már korántsem a régi. Bár első regénye leszerepelt, András mégis arról álmodozik, hogy elismert író lehet belőle. Számára a szépirodalom jelent mident, minden mást azonban megvet, így például Kata (Béres Márta) Így vagy tökéletes című spirituális bestsellerét.
Mindkettőjük életét alaposan felforgatja, amikor a közösségi médiában megjelenik róluk egy közös fotó, a rajongók pedig azonnal találgatásokba kezdenek: vajon Kata és András egy párt alkot? A férfi úgy hiszi, ez a felhajtás a segítségére lehet abban, hogy új könyvét sikerre vigye. Csakhogy a dolog nem ilyen egyszerű, és a tervét csak tovább bonyolítja egy dögös modell (Trokán Nóra), egy cseppet sem diszkrét kolléga (Dér Zsolt), egy kiégett irodalomkritikus (Hegedűs D. Géza) és két megbízhatatlan pasi (Thuróczy Szabolcs, Lengyel Tamás) feltűnése.
A Megdönteni Hajnal Tímeát írója ezúttal is egy könnyed, romantikus vígjátékkal jelentkezett olyan hazai sztárok közreműködésével, mint Fekete Ernő, Trokán Nóra, Hais Dorottya, Lengyel Tamás, Hegedűs D. Géza, Thuróczy Szabolcs és Gáspár Tibor.
Az Így vagy tökéletes az Intercom forgalmazásában érkezik a mozikba.
(hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.