Hogyan szexeljünk
Dráma

How to have sex
2023

Szereplők Mia McKenna-Bruce Tara Lara Peake Skye Enva Lewis Em Samuel Bottomley Paddy Eilidh Loan Fi Shaun Thomas Badger Daisy Jelley Gemma Laura Ambler Paige
Rendező Molly Manning Walker
Premier 2024. február 16.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 59 perc
Kísérőfilm: 27 (18 éven aluliak számára nem ajánlott)

magyar animációs rövidfilm, 11 perc, 2023

Rendező: Buda Flóra Anna

A 27 éves, önmagát kereső Alíz (hangja: Stork Natasa) még mindig a szüleivel él. A gyerekszoba négy fala fojtogatóan hat rá, ezért szélsőséges életmóddal kompenzál. Születésnapján, egy átmulatott éjszaka után ittasan kerékpározik haza, amikor balesetet szenved.

A 2023-as Cannes-i Filmfesztiválon a legjobb rövidfilmnek járó Arany Pálmát nyerte el a 27.

Hogyan szexeljünk:

Molly Manning Walker rögtön első filmjével a 76. Cannes-i Filmfesztivál Un Certain Regard szekciójának fődíját nyerte el, teljesen megérdemelten: a How to Have Sex az első perctől fogva olyan hatalmas energiával dübörög, akár egy felpörgött tinédzser.
Az alkotás autentikusan mutatja be a fiatalok fesztelen, már-már szabályok nélküli életét, míg a csillogó felszín alatt a Z generáció érzelmi és szexuális kiszolgáltatottságának legmélyére ás. A három legjobb barátnő, Tara, Skye és Em a gimi utáni nyáron egy görög tengerparti városban, a fiatalokkal teli Maliában veti bele magát az éjszakai életbe. A trió életük legjobb és legintenzívebb nyarában reménykedik, de nem mérik fel a döntéseik súlyát.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron, kérjük látogass vissza később.
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.