Tisztelt Nézőink!
 
A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.
 
Együttműködésüket köszönjük!
Hogyan legyél jó feleség? (Szinkronizált)
Dráma, vígjáték

La bonne épouse (francia dráma,vígjáték)
2020

Szereplők Juliette Binoche, Yolande Moreau, François Berléand, Noémie Lvovsky, Édouard Baer, Marie Zabukovek
Rendező Martin Provost
Premier 2020. július 9.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 49 perc

Hogy mi teszi a jó feleséget? Nem könnyű kérdés, de van, aki válasszal tud szolgálni. A mindig kimért és alapos Paulette Van Der Beck arra tanítja fiatal növendékeit a lányneveldében, hogy a legfontosabbak a háztartás körüli teendők, és a házastársi kötelességek betartása. Azonban mély meggyőződései alaposan meginognak, amikor férje váratlanul elhuny. A nő összetörve gyászolja hitvesét, amikor betoppan az életébe első szerelme, ez a találkozás pedig mindkettőjük életében sorsfordítónak bizonyulhat. Vajon mi történik, ha egy jó feleségből egyszeriben szabad nő lesz?
A hazánkban is nagy sikerrel vetített Én és a mostohám után Martin Provost ezúttal Juliette Binoche főszereplésével egy parádés humorú drámai vígjátékban keresi a választ a szív nagy kérdéseire, a rá jellemző összetéveszthetetlen humorral.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.