Tisztelt Nézőink!

A koronavírus terjedésének megfékezéséhez kapcsolódó új kormányrendelet értelmében a mozi teljes területén, a termekben és az előtérben, folyosókon is mindenki számára kötelező az orrot és szájat egyaránt eltakaró maszk viselése, KIVÉVE a termekben, a büfétermékek (pl. popcorn, nachos, üdítő, stb.) fogyasztása közben.
Kérjük figyeljenek arra, hogy csak tünetmentesen jöjjenek el a vetítésekre, használják a moziban kihelyezett kézfertőtlenítőket, és ügyeljenek a közönségforgalmi terekben az ajánlott min. 1,5m távolság betartására.

Megértésüket köszönjük!

Halálos iramban 9 (Szinkronizált)
Akció, kaland, thriller, krimi

F9 FAST AND FURIOUS 9
2021

Szereplők Charlize Theron, Vin Diesel, Helen Mirren, Michelle Rodriguez, John Cena, Tyrese Gibson, Michael Rooker, Lucas Black
Rendező Justin Lin
Premier 2021. június 24.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 25 perc

Dom Toretto családját veszély fenyegeti. Ha meg akarja menteni Lettyt és a fiát, Briant, számot kell vetnie korábbi tetteivel. A csapat újra összeáll, hogy megfékezzék az őrült tervet kiötlő orvgyilkost, aki vérbeli sofőr, nem mellesleg ő Dom eltűntnek hitt testvére, Jakob (John Cena), aki szövetséget köt Domék régi ellenségével, Cipherrel (Charlize Theron), hogy személyes bosszút álljon fivérén, és megfossza mindentől, ami fontos a számára. Domnak és barátainak ezúttal egy soha korábban nem látott méretű fenyegetéssel kell szembenézniük, és olyan áldozatok meghozatalára kényszerülnek, melyek egész életükre kihatással lesznek.
2021-ben érkezik az elmúlt két évtized egy legsikeresebb akciófilm-sorozata, a Halálos iramban legújabb része. A kilencedik fejezet Justin Jin rendezésében készül, aki korábban a franchise két kimagaslóan sikeres epizódjával is bizonyított. A cselekmény a világ különböző pontjain játszódik, beleértve Londont és Tokiót, Edinburgh-ot, Közép-Amerikát, de hőseink Tbilisziben és Azerbajdzsánban is felbukkannak. A jól ismert gárda mellett a filmben szerepet kapott a Grammy-díjas Cardi B is, míg Dom testvérét, egyúttal a film nemezisét az egykori pankrátor szupersztárból lett hollywoodi csillag, John Cena alakítja.
Az év egyik legjobban várt filmje, az UIP-Duna forgalmazásában érkező Halálos iramban 9 pokoli tempót, elsöprő lendületű akciót és lehengerlő látványt ígér. Öveket becsatolni, ez rázós menet lesz!
(qwer)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.