Kedves Nézőink!
A hatályos kormányrendelet értelmében a mozit védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják.
Megértésüket köszönjük!
Hab (Magyar nyelvű)
Romantikus

Hab
2020

Szereplők Elek Ferenc, Kerekes Vica, Kovács Lehel, Mácsai Pál, Rémusz Szikszai, Annamária Láng, Bányai Miklós
Rendező Lakos Nóra
Premier 2020. szeptember 10.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 29 perc

Létezik egy módszer, amely kilencvenkilenc százalékos pontossággal megmondja, hogy valóban életük szerelmével élünk-e. Hiába a teszt, Dóra (Kerekes Vica) 'Nagy Ő'-je épp nősülni készül, és nem a főhősünk a választottja. Dóra mindenesetre tesz róla, hogy megédesítse a saját életét. A nő ugyanis cukrász, aki rajong a szakmájáért és mindenért, ami ahhoz kapcsolódik: ínycsiklandó tészták, felséges krémek, lágy habok közt éli a hétköznapjait, és árulja az általa készített finomságokat az apró budapesti cukrászboltjában. Azonban hiába a látszólag édes élet, Dóra komoly kihívásokkal néz szembe. Ha nem jut nagyon gyorsan jelentős mennyiségű pénzhez, kénytelen lesz bezárni a boltját. A nő azonban nem hátrál meg a kihívások elől, és benevez cukrászversenybe. Az egyedüli probléma, hogy a megmérettetést családi vállalkozások számára hirdették meg, így maga mellé vesz egy sármos agglegényt (Mátray László), hogy játssza el a vőlegényét. A dolgot nem könnyíti meg, hogy a férfi imádja a hódítást és a nőket és ez kölcsönösen is igaz. Hogy mi sül majd ki ebből...?

A HAB Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével 2020. szeptemberében az Intercom forgalmazásában a magyarországi mozikban. (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.