Free Guy (Szinkronizált)
Akció, kaland, sci-fi, vígjáték

Free Guy
2021

Szereplők Ryan Reynolds, Jodie Comer, Joe Keery, LilRel Howery, Utkarsh Ambudkar, Taika Waititi, Britne Oldford, Camille Kostek
Rendező Shawn Levy
Premier 2021. augusztus 12.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 55 perc

Guy (Ryan Reynolds) egy egyszerű fickó, egyszerű banki állással. Az élete azonban egy pillanat alatt a feje tetejére áll, amikor egy Milly (Jodie Comer) és Keys (JoeKeery) által írt kódnak köszönhetően, melyet a Free City kiadója, Antoine (Taika Waititi) helyezett el a játékban rájön, hogy ő csak egy erőszakos, a GTA és a Fortnite ötvözésének is beillő Free City című videojáték karaktere. Nem elég, hogy öntudatra ébredése felforgatja addigi nyugodt hétköznapjait, de amikor kiderül, hogy a játékot le akarják állítani a fejlesztők, nagy elhatározásra jut: egy avatárral megkísérli megmenteni a világát.
A Twentieth Century Fox epikus kaland-vígjátékában Guy-nak egy határok nélküli világban kell beteljesítenie a sorsát azzal, hogy hőssé válik, mielőtt még túl késő lenne.
Az Oscar-díjra jelölt rendező-producer, Shawn Levy ezúttal egy akciódús, szemkápráztató látványt és fergeteges humort ígérő produkcióval rukkolt elő népszerű hollywoodi világsztárokkal a főbb szerepekben. Csatold be az öveket, mert ez a menet rázós lesz!
A Free Guy a Forum Hungary forgalmazásában érkezik a mozikba.
(hp)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma, Péntek
Holnap, Szombat
szeptember 19., Vasárnap
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.