Kedves Nézőink!
A hatályos kormányrendelet értelmében a mozit érvényes védettségi igazolvány és a hozzá regisztrált fényképes személyazonosságot igazoló okmány bemutatásával, illetve a 18 éven aluliak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérővel látogathatják.
Megértésüket köszönjük!
Démonok között 3 - Az ördög kényszerített
Horror, misztikus, thriller

The Conjuring: The Devil Made Me Do It
2021

Szereplők Vera Farmiga, Patrick Wilson, John Noble, Ingrid Bisu, Steve Coulter, Charlene Amoia, Julian Hilliard, Sterling Jerins
Rendező Michael Chaves
Premier 2021. június 10.
Korhatár Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 52 perc

Egy hátborzongató történet egy nem e világi gonoszról, mely még a sokat látott és tapasztalt, paranormális ügyek felderítésével foglalkozó házaspárt, Ed és Lorraine Warrent is valósággal sokkolta. A páros egyik legmegrázóbb és legnagyobb szenzációt keltő esete egy fiatal fiú lelkéért való küzdelemmel veszi kezdetét, de csakhamar olyan irányt vesz, mely túlmutat mindenen, amit valaha megtapasztaltak. Az Egyesült Államok történetének első esete, melyben egy gyilkosság gyanúsítottja démoni megszállottságra hivatkozva védekezett a bíróság előtt.
Michael Chaves rendezőt (A gyászoló asszony átka) a Démonok között franchise atyja, James Wan maga választotta ki a feladatra, hogy elkészítse a világszerte hatalmas sikernek örvendő horror széria harmadik felvonását, melyben a Warren házaspár szerepében visszatér Vera Farmiga és Patrick Wilson.
Az év legjobban várt horrorszenzációja, a Démonok között 3 - Az ördög kényszerített, mely az 1,8 milliárd dolláros franchise hetedik egészestés mozifilmjeként az alkotók ígéretei szerint új szintre emeli a borzongást, 2021-ben az Intercom forgalmazásában a hazai mozikban.
(hp)

Jegyrendelés

Ha szeretnél mozijegyet rendelni, válaszd ki a számodra megfelelő időpontot.

Ma, Hétfő
Holnap, Kedd
június 16., Szerda
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.