Kedves Nézőink!
 
A kialakult válsághelyzetre és kormányzati intézkedésekre tekintettel a Center Mozi november 11-től határozatlan, de minimum 30 napra bezár.
Figyeljék honlapunkat, Facebook és Instagram oldalainkat!
Vigyázzanak magukra, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!
 
Jó egészséget, kitartást!
Center Mozi
Bloodshot (Szinkronizált)
Akció, dráma, sci-fi

Bloodshot
2020

Szereplők Vin Diesel, Guy Pearce, Sam Heughan, Eiza González, Toby Kebbell, Lamorne Morris, Siddharth Dhananjay, Talulah Riley
Rendező Dave Wilson
Premier 2020. március 12.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 49 perc

Ray Garrison (Vin Diesel) a rosszfiúk táborát erősítette, egy napon azonban őt is utolérte a sorsa. A halála után kap egy újabb esélyt: egy új technológiának köszönhetően a véráramába juttatott nanorobotok segítségével visszatér az élők sorába, de ez még távolról sem minden; a férfi olyan képességekre tesz szert, melyről földi halandó még csak nem is álmodhatott. Az ereje, a gyorsasága, a kitartása és a regenerációs képessége minden képzeletet felülmúl. Mint mindennek, ennek is megvan a maga ára: Ray-t a katonaság a saját eszközeként kezeli, és olyan missziókra küldi, melyek egy hagyományos katona számára öngyilkos küldetéssel érnének fel. Az emberkísérletbe azonban valami hiba csúszik, és lassan kezdenek visszatérni Ray emlékei. A férfi számára egyre jobban elmosódnak a valóság és a képzelet határai, de a céljától semmi és senki nem riaszthatja el.

Vin Diesel eszelősen látványos akciójeleneteket ígérő, pörgős képregény adaptációja 2020 tavaszán a magyarországi mozikban! (hp)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.