Kedves Nézőink!
 
A kialakult válsághelyzetre és kormányzati intézkedésekre tekintettel a Center Mozi november 11-től határozatlan, de minimum 30 napra bezár.
Figyeljék honlapunkat, Facebook és Instagram oldalainkat!
Vigyázzanak magukra, hogy minél hamarabb újra találkozhassunk!
 
Jó egészséget, kitartást!
Center Mozi
A láthatatlan ember (Szinkronizált)
Horror, misztikus, sci-fi, thriller

The Invisible Man
2020

Szereplők Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Storm Reid, Aldis Hodge, Harriet Dyer, Nash Edgerton, Michael Dorman
Rendező Leigh Whannell
Premier 2020. február 27.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 5 perc

Amikor Cecilia Kass (Elizabeth Moss) rájön, hogy a férfival, akivel kapcsolatban él, nincs minden rendben, már késő a szakításhoz. Megunva párja zsarnokoskodó, agresszív viselkedését úgy dönt, a gazdagságot hátrahagyva elmenekül. Nővére, egy régi barátja és annak lánya segítenek neki megszökni és elbújni. Az erőszakos expartner végez magával, örököséül Ceciliát jelöli meg. A nő azonban a rá maradt vagyon ellenére sem élvezheti az immár teljesen szabad életet, ugyanis nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a férfi mégsem halt meg. Ez lenne az egyetlen logikus magyarázat azokra a véletlen egybeesésekre is, melyek szerettei életében történnek. Amikor halálosan komolyra fordul a dolog, már Cecilia sem biztos benne, hogy megőrült-e, vagy valóban egy mindenki előtt láthatatlan lény próbálja őt megfosztani mindentől, amihez valaha ragaszkodott.
A láthatatlan ember a horror műfaj legkiválóbb alkotóinak bábáskodása mellett született. A film producere Jason Blum, rendezője és vezető producere az Upgrade – Javított verzió és az Insidious: A gonosz lélek rendezője, Leigh Whannel.
(qwer)

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.